dottern är i full gång med matlagning, det händer inte ofta så jag sitter och tittar på hennes rygg och njuter i fulla drag.

dagens arbete har gått i ett och sen en promenad delvist i skogen, nu lite slapping och sen… ja, då är väl kvällen slut. jag har funderat på hur man ska kunna tänja ut kvällarna utöver den excellenta sommartidstänjningen. jag har fundrat på om man skulle göra ytterligare en timmes sommartid, det skulle ju vara ännu bätter. varför har ingen kommit på det förut. men om bara jag gör det så kanske jag får andra problem, eller så ignorerar man dem fullständigt. problemen alltså. ja, det vet jag ett sågverk uppe i norrbotten som gjorde, ja, de ignorerade sommartiden, de ställde inte om den två gånger. de ställde aldrig om. ja, visst blev det lite märkligt när de hade tider att passa och så och ja, jag vet inte om deras ignorering lyckades. men det är en annan kille som äger sågen nu.

 

men, jag funderar allvarligt på hur jag ska stretcha mina kvällar. kan det vara så enkelt som att komma tidigare till jobbet och gå hem före lamporna i korridoren släcks..

Annonser